slides-tab-renaud-zonnebrillen

Mooie zonnebrillen bij Optiek Renaud, ook op sterkte!

Wat heerlijk als de zon schijnt! Maar denkt u wel aan een goede bescherming van uw ogen? UV-stralen zijn zeer schadelijk en kunnen uw gezichtsvermogen beschadigen. Het dragen van een zonnebril van goede kwaliteit, met de juiste brillenglazen, is daarom van belang!   

Zonnebril op sterkte

Bij Optiek Renaud maakt onze opticien de glazen van uw zonnebril op sterkte, voor veraf, dichtbij of voor multifocaal. De zonneglazen op sterkte zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, met hoog contrast, spiegelglazen of gepolariseerde glazen. Vraag naar ons aantrekkelijke aanbod van zonnebrillen op sterkte. We werken met brillen van hoge kwaliteit, bij ons in de winkel vindt u merken zoals Ray-Ban, Oakley, Serengeti en Barberini. Deze brillen maken we op sterkte met hun eigen glas. Mocht het nodig zijn, dan meten we de sterkte van uw ogen op door middel van een deskundige oogmeting. 

Plan online afspraak in


Trendy zonnebrillen

Een goede zonnebril is belangrijk, maar minstens zo belangrijk is dat de bril er mooi uitziet en goed bij u past. Zonnebrillen zijn tegenwoordig hippe accessoires, het juiste montuur kan uw outfit helemaal compleet maken. Ook wanneer u een fashion statement wilt maken, bent u bij Optiek Renaud aan het juiste adres. Samen met de opticien kiest u uit onze zeer gevarieerde collectie van uiteenlopende merken het model dat het beste bij u past. Wij adviseren u graag over de laatste trends en de mooiste zonnebrillen van dit moment!

Bescherm de ogen van uw kind

De ogen van uw kind zijn kwetsbaar en dienen goed beschermd te worden. Tijdens vakantie of bij het buitenspelen worden de kinderogen blootgesteld aan de schadelijke UV-straling van de zon. Ook voor kinderen heeft u bij Optiek Renaud een grote collectie aan stoere kinderzonnebrillen waar uw zoon of dochter mee gezien mag worden!

Loop eens bij Optiek Renaud binnen om de mooie collectie zonnebrillen te bekijken. In ’t Lelycentre winkelcentrum in Lelystad staat onze opticien klaar om u te helpen bij de juiste keuze!

Naar de winkel

Zonnebrillen_Naast2

Lees meer over onze zonnebrillen


Top