slide-tab-renaud-oogmeting

Oogmeting in Lelystad door onze vakkundige optometrist

Bij Optiek Renaud weten we dat een scherp zicht belangrijk is en uw ogen daarom enkel de beste zorg verdienen. Voor een snelle oogtest, regelmatige oogmeting of uitgebreid optometrisch onderzoek staan onze gespecialiseerde optometristen voor u klaar. We hechten waarde aan een deskundig advies en zijn daarom op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van oogzorg.

Oogmeting bij Optiek Renaud

Wilt u snel weten of u een oogmeting nodig heeft? U bent altijd welkom bij onze gediplomeerde opticiens of optometristen voor een gratis snelle automatische oogscan. Wanneer blijkt dat de oogmeting nodig is, voeren wij deze direct uit. Hierbij meten we de oogsterkte en oogdruk. Op basis hiervan bieden wij u een gepersonaliseerd advies over de beste keuze wat betreft brillenglazen of contactlenzen. Aan een oogmeting zijn kosten verbonden, neem voor meer informatie omtrent de tarieven gerust contact met ons op.

Optometrisch onderzoek

Soms is een oogmeting alleen niet voldoende en ervaart u verminderd zicht door slijtage, veroudering of ziekte. In dit geval raden wij een uitgebreid optometrisch onderzoek aan, uitgevoerd door onze gespecialiseerde optometristen. Tijdens dit onderzoek meten we naast de brilsterkte en oogdruk ook de samenwerking tussen uw ogen, de kwaliteit van het hoornvlies, de ooglens en het netvlies. Daarna kijkt onze specialist met u naar een passende oplossing om te zorgen dat uw zicht weer scherp wordt. Aan een optometrisch onderzoek zijn kosten verbonden. Neem voor meer informatie en het maken van een afspraak vrijblijvend contact op met onze opticien.

Plan online afspraak in

Fixatie disparatie

Fixatie Disparatie

Fixatie disparatie (FD) is een visueel probleem waarbij de twee ogen niet goed samenwerken en er een verkeerd beeld gevormd wordt, wat vooral jonge mensen ernstig kan belemmeren in hun ontwikkeling. Lees meer.

Meer informatie over oogzorg, of bent u benieuwd of u een oogtest of oogmeting nodig heeft? Neem telefonisch contact op met Optiek Renaud via 0320 22 11 11  of stuur ons een e-mail. Langskomen in onze winkel in Lelystad kan natuurlijk ook!

Maak afspraak


Lees meer over de zorg voor uw oog


Top