mondelliani-brillen-hoofd-december-1
mondelliani-brillen-hoofd-december-2
mondelliani-brillen-hoofd-december-3
mondelliani-brillen-hoofd-december-4
mondelliani-brillen-hoofd-december-5

Mondelliani brillen

Eye-catcher brillen en zonnebrillen uit het hart van Rome, Mondelliani maakt het mogelijk. De Italiaanse Mondello familie werkt samen met een team gepassioneerde professionals om kleurrijke brillencollecties te ontwikkelen die cultuur, goede smaak en design uitstralen. Vanuit dit oogpunt is een samenwerking met glasleverancier Zeiss ontstaan, een leider op wereldschaal als het op de productie van brillenglazen van kwaliteit aankomt. Stijl en kwaliteit, verleden en toekomst, traditie en innovatie: Mondelliani brillen brengen dit alles samen!

Made in Italy

Iedere bril en zonnebril uit de collectie van Mondelliani is ontstaan uit een passie voor brillen en het land Italië. Zo bestaat er een brillencollectie geïnspireerd op de kleuren en geuren van de Italiaanse wijngaarden en haalt een andere collectie zijn inspiratie uit de eilanden, zon en zee bij de Italiaanse archipel. Dit zorgt voor monturen die bestempeld kunnen worden als typisch Italiaans, uniek, retro, klassiek, tijdloos, maar altijd chic!

La dolce vita, iets voor u misschien? De kleurrijke brillen en zonnebrillen van Mondelliani brengen een Italiaanse klasse en stijl naar Nederland. Waar precies? Bij Optiek Renaud in Lelystad natuurlijk!

Mondelliani brillen en zonnebrillen


Top