slides-tab-renaud-brillenglazen

De juiste brillenglazen voor u

Het dragen van het juiste brillenglas is minstens zo belangrijk als het hebben van een goede bril. Scherp kunnen zien zorgt dat u zich comfortabel voelt. De opticien van Optiek Renaud in Lelystad helpt u bij het uitkiezen van glazen die het beste bij u passen!

Ruime keuze aan glazen bij Optiek Renaud

Zit u vaak achter een computer, rijdt u regelmatig auto of houdt u van boeken lezen? Voor iedere activiteit zijn andere soorten brillenglazen geschikt. Zo zijn multifocale glazen de ideale oplossing wanneer u een bril nodig heeft voor zowel veraf als dichtbij scherp zicht. Computerglazen of bureauglazen zijn perfect wanneer u veel naar een computerscherm of tablet kijkt. Met welke activiteiten u uw dag ook vult, bij Optiek Renaud vindt u het bijpassende soort glas. Wij werken met alle belangrijke fabrikanten van brillenglazen zoals Hoya en Carl Zeiss.

Naar de winkel
Brillenglazen_Naast

Kijk- en draagcomfort

Er zijn meerdere behandelingen van het brillenglas mogelijk die bijdragen aan nog meer kijkcomfort. Ontspiegeling beperkt reflecties in het glas tot een minimum, terwijl uw brillenglas transparant en helder blijft. Meekleurende glazen bieden een UV-bescherming van 100 procent en passen zich snel aan verschillende lichtomstandigheden. Hierdoor bieden ze perfect zicht onder alle weersomstandigheden.

Kom langs bij Optiek Renaud in Lelystad voor het uitzoeken van de perfecte brillenglazen. Multifocale glazen, leesbril of zonneglazen nodig? Onze opticien helpt u verder!

Naar de winkel


Lees meer over brillenglazen


Top