slide-tab-renaud-brillen

Hippe bril en mooie monturen

Bij Optiek Renaud in Lelystad kunt u terecht voor allerlei soorten correctiebrillen. Een bril draagt u dagelijks en daarom is het van belang dat deze kwalitatief hoogstaand is en er ook mooi uitziet. Onze opticien helpt u graag met het uitzoeken van de juiste bril: een die lekker zit, past bij uw gezichtsvorm en natuurlijk bij uw persoonlijkheid!

De nieuwste brillencollecties

Ieder jaar worden er nieuwe brillen op de markt gebracht. Bij Optiek Renaud streven we ernaar een zo gevarieerd mogelijk aanbod in de winkel te hebben liggen. Bekijk hier alvast  een greep uit de verschillende brillencollecties die bij ons te vinden zijn en raak geïnspireerd door alle unieke monturen en ontwerpen van topmerken zoals Lindberg, Lafont, Götti, Tom Ford, Dutz, Michael Kors en Bvlgari.

De huiscollectie van Optiek Renaud

Naast brillen van topmerken bieden we bij Optiek Renaud ook ons huismerk van brillen aan. Voor de aantrekkelijke prijs van slechts € 199,- schaft u bij ons al een complete bril van topkwaliteit aan! U heeft de keuze uit de mooie brillen van Esprit of Dutz, inclusief ontspiegelde en geharde kunststof glazen. Maak gebruik van dit aanbod voor uw ‘gewone’ bril of als reservebril naast uw contactlenzen. Ook voor leesbrillen of een bril voor veraf kijken kiest u voor het huismerk van Optiek Renaud. In de winkel leggen wij u graag meer uit over de mogelijkheden en voorwaarden.

Kinderbrillen in onze collectie

Heeft uw zoon of dochter een nieuwe bril nodig? In onze collectie vindt u ook een groot aanbod aan kinderbrillen van topkwaliteit. Lees meer over onze monturen speciaal voor kinderen.

Sportbrillen van Optiplus

Als brildrager die graag sport is het van belang dat een bril comfortabel zit en de juiste pasvorm heeft. De sportbrillen van Optiplus blijven goed zitten tijdens het sporten, blokkeren schadelijke uv-straling en bieden bescherming tegen opspattend vuil. Zo gaat u ongestoord door met het beoefenen van uw favoriete sport of hobby!

Benieuwd geworden naar de mooie brillen in onze collectie? Bezoek Optiek Renaud in Lelystad, we zijn gevestigd in winkelcentrum ’t Lelycentre!

Kom langs


Lees meer over onze collecties


Top