slide-tab-renaud-kinderbrillen-1

Kinderbrillen bij Optiek Renaud in Lelystad

Een goed zicht is belangrijk voor uw kind, er moet immers gelezen en gestudeerd worden, maar vergeet ook zeker het buitenspelen niet! Ogen van kinderen zijn kwetsbaar en verdienen de beste zorg en kwaliteit. Heeft uw zoon of dochter een bril nodig? Ook dan bent u bij Optiek Renaud aan het juiste adres!

Trendy kinderbril

Tegenwoordig hoeven kinderen die een bril dragen zich nergens voor te schamen, kinderbrillen zijn er namelijk in vele soorten en maten. Voor ieder wat wils dus! Onze collectie bevat een breed aanbod aan brillen van topkwaliteit. Denk aan merken zoals Ray-Ban, Vingino en adidas Sport eyewear. De opticien helpt u bij het uitkiezen van een montuur met een goede pasvorm. Uw kind zal zich comfortabel voelen bij het dragen van de bril en zorgeloos lezen, leren en spelen!

Oogmetingen voor kinderen

Wanneer uw zoon of dochter een bril nodig heeft is het belangrijk dat de brillenglazen juist zijn afgesteld op zijn of haar zicht. Onze vakkundige optometrist voert de oogmeting bij uw kind daarom met extra aandacht uit. Kinderogen zijn immers nog in ontwikkeling, het is dus van belang de ogen met regelmaat op te meten. Beginnende problemen kunnen zo vroeg gedetecteerd worden, waarna u samen met de specialist naar een passende oplossing zoekt. 

Online afspraak maken


Altijd 1 brillenglas cadeau bij kinderbril

Is uw kind jonger dan 12 jaar? Bij aankoop van een complete bril ontvangt u bij Optiek Renaud in Lelystad altijd 1 glas cadeau. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. 

Op zoek naar een hippe kinderbril of leuke zonnebril voor uw kind? Onze opticien helpt u graag verder! Voor een oogmeting kan uw zoon of dochter bij onze ervaren optometrist terecht.

Bezoek de winkel

Kinderbrillen-naast-1

Lees meer over onze kinderbrillen


Top